top of page

SCHOONHEIDS BEHANDELINGEN

gelaats

Met onze gezichtsbehandelingen kunnen we uw huid verzorgen, verbeteren of huidveroudering voorkomen. Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende gezichtsbehandelingen mogelijk.
Voor onze gezichtsbehandelingen werken wij met het merk PUURR. PUURR heeft dan ook voor verschillende huidtypes en wensen verschillende productlijnen. Wij kiezen de juiste lijn aan de hand van wat uw huid nodig heeft en wat uw wensen zijn voor een gezichtsbehandeling. Ook kunt u kleine behandelingen los boeken, zoals bijvoorbeeld het epileren van de wenkbrauwen of het harsen van de bovenlip.
 

Wij bieden een breed scala aan gezichtsbehandelingen:

De reinigingsbehandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen en een crème. De producten worden aangepast aan uw huidtype.  Deze gezichtsbehandeling duurt 30 minuten.
De basis gezichtsbehandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging,  onzuiverheden verwijderen, epileren, masker en een crème. De producten worden aangepast aan uw huidtype. Deze gezichtsbehandeling duurt 60 minuten.

De deluxe gezichtsbehandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, een serum, ontspannende gezichtsmassage, een masker en als laatste een crème. Ook hier worden producten worden aangepast aan uw huidtype. Deze gezichtsbehandeling duurt 90 minuten.
 

Daarnaast bieden wij diverse uiteenlopende schoonheidsbehandelingen, een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Epileren: het modelleren van de wenkbrauw met pincet of hars. Duur behandeling: 5 tot 15 minuten.

  • Verven van de wenkbrauw is het kleuren van de wenkbrauw met wenkbrauwverf . Dit houdt 4 tot 6 weken. Duur behandeling: 10 minuten.

  • Verven van de wimpers is het kleuren van de wimpers. Dit houdt 4 tot 6 weken. Duur behandeling: 10 tot 15 minuten.

  • Kleuren van de wimpers & wenkbrauwen houdt 4 tot 6 weken. Duur behandeling: 15 minuten.

  • Henna behandeling: Henna is één van de meest milde en effectieve manier voor het verven van wenkbrauwen. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht en vervolgens geverfd meet Henna. Het voordeel van Henna is dat zowel de wenkbrauwharen als de huid geverfd worden, hierdoor creërt men mooie, volle wenkbrauwen. Wij gebruiken uitsluitend Henna van Perfect Eyelash en deze is 100% natuurlijk. Dus zonder ammoniak, lood of schadelijke chemicaliën. Daarbij is de Perfect Eyelash Brow Henna vrij van parabenen. 

bottom of page