top of page

HANDVERZORGING

manicure

Bij handverzorging zijn er verschillende behandelingen mogelijk en wordt er altijd geluisterd naar de wensen van de klant. Bij de nagels kan er ook een kleine NailArt gedaan worden zoals een glitter of steentje, streepje met een andere kleur, echter geen handgetekende figuren. Bij interesse in NailArt, vraag aub naar de mogelijkheden.

 

Een aantal van onze manicure behandelingen zijn:

  • Gellak: bij een gellak worden de nagels gelakt met een gellak. Gellak geeft als voordelen dat deze de nagel iets versterkt, hij langer houdt dan een reguliere nagellak (nagellak bladert vaak al na 2/3 dagen af). Een gellak blijft prachtig glanzen en houdt tot wel 2 weken, in sommige gevallen nog (veel) langer. Het blootstellen van uw nagels aan bijv. agressieve poetsmiddelen kan de werking verkorten. 

  • BIAB treatment: Nagelbijters en mensen met broze nagels opgelet! Er is een behandeling die u kan helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien, die niet om de haverklap scheuren. Deze behandeling heet BIAB – Builder In A Bottle. BIAB is een flexibele en verstevigende gel, die u kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Tijdens deze treatment worden dus niet alleen de nagels gelakt, maar zit er ook een E-manicure bij. Duur 45 tot 60 minuten.

  • Acryl nagels: hierbij worden u nagels verlengd met een tip, worden deze opgebouwd met acryl en gelakt met een mooie kleur door middel van gellak. Zo heeft u mooie, verlengde en sterke nagels.

  • E- manicure/ manicure: dit is een elektrische manicure. Een deel van de behandeling wordt met de frees gedaan en een deel met de hand.

bottom of page